Is jouw zoon of dochter een gat in de broek gevallen? Hallo strijklabels! Oude kleding opleuken? Daar zijn strijklabels voor! Of jouw bedrijfslogo op kleding en ander textiel? Een warm welkom aan strijklabels. Strijklabels zijn vaak gemaakt van gewoven polyester. Hierdoor overleven afbeeldingen of teksten wasbeurten als geen ander en blijven kleuren behouden. De achterkant van strijklabels bevatten een middel dat gaat kleven zodra het warm wordt en daarom heb je een strijkijzer nodig.

Tyvek polsbandjes zijn de meest voorkomende en voordelige polsbandjes. Tyvek lijkt op papier; het materiaal is bovendien erg sterk, scheurt niet en je kunt eigen ontwerpen laten drukken op de bandjes. Tyvek polsbandjes zijn bovendien licht, ademend en waterafstotend. Door de samenstelling van materialen merk je amper dat je Tyvek polsbandjes draagt. Door middel van een eenmalige plakstrip worden de bandjes, op iedere gewenste maat, om de pols aangebracht. Dit maakt dat Tyvek polsbandjes niet overdraagbaar zijn en dus een perfect controlemiddel bij evenementen.

De voordelen van strijklabels
Zie je het voor je? Strijklabels van topkwaliteit voor het merken van de kleding van jouw baby en kinderen of raak je juist de professionele touch door jouw logo in mooie kleuren te strijken? Een groot voordeel is dat strijklabels eenvoudig aan te brengen zijn in rompertjes, jassen, t-shirts, katoenen ondergoed en sokken met een strijkbout. Kleding raak je niet meer kwijt of jouw bedrijfsnaam komt weer even voorbij. Twee keer winst!

Wist je dit over strijklabels?
– Leverbaar in alle vormen
– Veilig in de was tot 50°c
– Kunnen in de droger
– Ook leverbaar in de vorm van stoffen innaailabels en zelfklevende kledingstickers
– Voor kleding die professioneel gewassen wordt zoals in het leger, ziekenhuis, gastenhuis en verzorgingstehuis, zijn behalve strijklabels, geweven labels ook een optie.
– Inclusief duidelijke gebruiksaanwijzing
– Perfect te combineren met naamstickers voor bekers en lunchtrommels

Tyvek polsbandjes voor iedere gelegenheid
Zie je op ieder event Tyvek polsbandjes langskomen? Dat kan kloppen! Tyvek polsbandjes zijn een uitermate veelzijdig soort polsbandje dat gemakkelijk te personaliseren is met bedrukte tekst of afbeeldingen. Een feestje, een braderie, een festival of een groot evenement? Vals spelen is niet meer mogelijk met Tyvek polsbandjes. Nog een reden om voor deze goedkopere oplossing te kiezen!

Daarnaast zijn Tyvek polsbandjes  over het algemeen snel leverbaar, met of zonder bedrukking.

De laatste jaren wordt steeds vaker ook de toegang tot kleinere privéfeesten gecontroleerd. Denk dan aan verjaardagen van kinderen die 18 worden, vrijgezellenfeesten, Halloween, eindejaarsfeesten, bruiloften, grote verjaardagen en doopfeesten. Hoe je overzicht houdt? Juist, door het gebruik van Tyvek polsbandjes. Aan de ene kant van de Tyvek polsbandjes zit een geperforeerd patroon en aan de andere kant zit een rechthoekje met lijm en een beschermfolie. Let op dat er voldoende ruimte is om de wijsvinger tussen de pols en het bandje te steken. Zijn de Tyvek polsbandjes correct bevestigd rond de pols? Dan is het onmogelijk om het over de hand te trekken en te delen met iemand anders. Opgelost!